Kurtlar Vadisi Filistin

Pana Film’den, 2 dakikalık görüntüyü hazmedemeyen İsrail’e, 120 dakikalık cevap…

130120101821072789554 300x173 Kurtlar Vadisi Filistin Fenomen dizi Kurtlar vadisi Pusu’da yer alan bir sahneyi hazmedemeyince, dizi ve Pana Film’i baskı altına almak amacıyla diplomatik küstahlığa varan hareketlerle Türkiye’yi aşağılamaya kalkan İsrail’e tepki çığ gibi büyüdü. Pana Film’in, “Şikâyet etme, vahşeti durdur” çağrısı yaptığı ve “Kurtlar Vadisi, doğruları söylemeye ve yanlışları teşhir etmeye devam edecektir” denilen açıklamasını takiben bugün önce Dışişleri Bakanlığı, sonra Başbakan Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri ve çok sayıda diplomat İsrail’e karşı çok sert tepki gösterdi.

Bu arada Kurtlar Vadisi Pusu senaristlerinden Bahadır Özdener, televizyonların haber programlarına katılarak canlı yayınlarda İsrail’in gösterdiği tepkiye karşılık “Şimdi de emperyalist terörü anlatacağız” diyerek, yeni bir hazırlığın mesajını da verdi. Özdener, “Radikal İslam terörünü işlemeye devam ediyoruz. Biz hiçbir terörü birbirinden ayırmıyoruz. 1,5-2 dakikaya hassasiyet gösteriyorlar. Müsaade edin, biz de sinemacılar olarak onları (İsrail’i) zor duruma düşürelim. 120 dakikalık Filistin’i anlatalım, bakalım ne tepki verecekler” dedi.

YouTube Preview Image

Yazı hakkında yorumlar ..

Uyarı:Yorumlar yorumu yazan kişinin görüşüdür. Küfür,hakaret içeren ve Yazım kurallarını ihlal eden yorumlar yayınlanmayacaktır. Yazacağınız yorum konu ile alakalı değilse lütfen iletişim formunu kullanınız.

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>